Coral Δωμάτια

60 € - 70 € ανά διανυκτέρευση *

                              Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται η διανυκτέρευση: € 0,50 ανά διαμονή ανά δωμάτιο                       

     Σε αυτό το πανέμορφο τοπίο με την φυσική ομορφιά της Κάτω Ζάκρου που επιλέξαμε για να σας προσφέρουμε τα παραδοσιακά δωμάτια, CORAL, έτοιμο να σας υποδεχτεί για τις διακοπές σας όλο το χρόνο. Τα δωμάτια CORAL βρίσκονται ακριβώς δίπλα στην παραλία της Κάτω Ζάκρου, με την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Τα δωμάτια διαθέτουν ποιοτικά μοντέλα για την ευχάριστη διαμονή σας.


Σας περιμένουμε λοιπόν στα 3 δωμάτια που διαθέτουμε, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, μπάνιο (ντους και τουαλέτα). Πολύ κοντά υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης. Η βεράντα του κάθε δωματίου προσφέρει εκπληκτική θέα, ειδικά το πρωί με το sunup αλλά και το ηλιοβασίλεμα. Όταν έχουμε την πανσέληνο το χρυσό χρώμα φωτίζει το νερό της θάλασσας δίνοντας τη μοναδικότητά της και πολλές φορές σχηματίζει έναν αρχαίο αμφορέα.
Ελάτε να εμπλουτίσουν τις διακοπές σας με χαλάρωση ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων και την έκκληση της φύσης. Δώστε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας μια αξέχαστη παραμονή δίπλα στο κολυμπώντας στα πεντακάθαρα νερά. Μην ξεχνάτε ότι το κόλπο είναι προστατευμένο και ασφαλές για την κολύμβηση μικρών παιδιών.
Πολλοί από τους διασκεδαστές μας έρχονται κάθε χρόνο και έχουν γίνει οι συνεχείς φίλοι μας. Αν ψάχνετε για διακοπές μακριά από την πόλη και τα μεγάλα τουριστικά κέντρα, τότε εδώ είναι το σωστό μέρος όπου μπορείτε να βρίσκεστε κοντά στη φύση και την κρητική φιλοξενία.
 Πολύ κοντά βρίσκεται επίσης η παλιά ταβέρνα "Ακρογιάλι" με παραδοσιακά πιάτα και φρέσκο ​​ψάρι για το γεύμα σας και το δείπνο σας. Αγαπητοί επισκέπτες, εδώ είναι όλοι ένα όνειρο και ταυτόχρονα μια πραγματικότητα. Ελάτε να απολαύσετε και να είστε ικανοποιημένοι.
Μιλάμε γερμανικά, ελληνικά και αγγλικά και μπορούμε να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε.