ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΖΑΚΡΟΥ



Στήν  παραδοσιακή κρητική  κουζίνα της
 TAVERNAS AKROGIALI  μαγειρεύουμε όλα τα φαγητά μας με ντόπιο ελαιόλαδο της Ζάκρου.

 Το ελαιόλαδο συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 πιο ευεργετικών τροφών. 
Ολα τα φαγητά μας είναι  μαγειρεμένα 
με extra παρθένο ελαιόλαδο.
 Ιδιοκτήτης ταβέρνας Νίκος Περάκης


Επικοινωνήστε μαζί μας στην Ταβέρνα 
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζάκρου, αντλώντας την εμπειρία του από την ίδρυση του το 1936 μέχρι σήμερα έχει επιδείξει σπουδαίο έργο και δράση πάνω στην καλλιέργεια της ελιάς και στην ορθολογική χρήση των γεωργικών λιπασμάτων ώστε στο σύνολο της η παραγωγή μας να είναι συμβατή με την αειφορική γεωργία. 
Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός έχει συμβάλει καθοριστικά στην οικονομία του τόπου μας, ως πυλώνας ανάπτυξης, μιας και το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της περιοχής ως παραγωγοί ελαιόλαδου, ασχολούνται με την καλλιέργεια της ελιάς.
 Με γνώμονα τη παράδοση, από τις γνώσεις που διδαχτήκαμε από τους παλαιότερους για τη φροντίδα και τα μυστικά των ελαιώνων μας . 
Με σεβασμό στον αγρότη που μοχθεί και αγωνιά για την επιβίωση του και την ποιότητα του προϊόντος του, αλλά και με στόχο τον καταναλωτή, είμαστε περήφανοι και με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης, γνωρίζοντας ότι παράγουμε ένα από τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου.
 
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζάκρου διαθέτει σύγχρονες πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις για την επεξεργασία του λαδιού

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζάκρου εφαρμόζει ένα μοντέλο ποιοτικής γεωργικής παραγωγής με την στήριξη της επιστήμης, που αξιοποιεί τους καρπούς, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον και να βιάζει τη φύση. Αποτέλεσμα της σύγχρονης ελαιοκομίας

 είναι η παραγωγή λαδιού άριστης ποιότητας. 
Η αποτύπωση σπάνιων χαρακτηριστικών είναι πολύπλοκη σύνθεση της μάνας γης, που αποτελεί την ταυτότητα του προϊόντος, με την ονομασίας «ΖΑΚΡΟΣ».


Το ελαιόλαδο παράγεται με φυσικές διαδικασίες, χωρίς ίχνη υπόλειμμάτων φυτοφαρμάκων. Το εξαιρετικό παρθένο λάδι «ΖΑΚΡΟΣ» είναι χυμός που παράγεται με κρύα συμπίεση από ελιές κορωνεϊκής ποικιλίας.
Διακρίνεται από πρόσθετο δείκτη ποιότητος και σπάινια οργανοληπτικά συστατικά. Κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της Μεσογείου και ξεχωρίζει για τη φρουτώδη γεύση του, το λεπτό άρωμα και το χρυσοπράσινο χρώμα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στην Ταβέρνα 
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893
ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ